Har du brug for hjælp fra en maskinstation ?

gravemaskine

Kalundborg og Slagelse er de førende indenfor maskinstation.

Er du selvstændig landmand eller er du ansat hos nogle der er, og du er måske med til at hjælpe til med, alt hvad der skal ske i løbet af dagen? Det kan også være du er med til at planlægge, hvad der skal ske fremover eller at ejeren af landbruget gerne vil have din opmærksomhed på nogle ting samt din mening i forhold til, hvad de synes der skal ske med produktionen eller noget ligene. Så er det en god ide, at have en fornemmelse af, hvad der sker i løbet af en dag samt, hvad der vil ske. Forudsige, hvad I vil komme i møde. Er der fx en ko der skal kalve eller andet, skal der snart høstes  og så videre. Det hele kræver rigtig god planlægning, hvilket kan være rigtig svært.

Det kan også være du selv er ejer af et landbrug, så ved du i hvert fald, hvor meget der skal planlægges hele tiden ellers går det hele bare glat, hvilket kan få rigtig store konsekvenser både for dig, men også for resten af landbruget. Planlægger du fx ikke, hvor der skal høstes, så kan det være kornet bliver dårligt eller ødelagt, hvilket gør at du igen indtjening vil have, hvilket så vil resultere i nedlukning af landbruget. Men en ting du ikke behøver mere at tænke på er din maskinstation, og slet ikke, hvis du vælger at gøre brug af de maskinstationer der findes i Kalundborg eller Slagelse. I disse to danske byer, har man valgt at satse på maskinstationer. Det vil sige, det lejere deres forskellige landbrugsmaskiner ud til landmænd, så de kan bruge dem. Det er super smart, så behøver du ikke som landmand skulle tænke på, hvordan går det med mine maskiner, får jeg dem nu ordentlig passet.

En maskinstation fra Slagelse eller Kalundborg er billig

Så sidder du måske og tænker, hvis en landmand vælger at leje maskiner hos en af de forskellige maskinstationer der enten er i Kalundborg eller Slagelse, så lægger han jo penge ved dem, men han har ikke selv maskinen. Ja, det har du fuldstændig ret i, men nu kommer det smarte. Ved at leje en maskinstation, så skal landmanden heller ikke selv passe maskinstation. Han skal bare bruge den, og så aflevere den ud fra den aftale man har lavet mellem landmanden selv og udlejeren. Så tænker du måske igen, hvad så med den værdi en landmand der selv ejer sin egen maskinstation har. Jo nu skal du bare høre. Godt nok ejer landmanden ikke selv maskinstationen, hvis han vælger at leje igennem enten Kalundborg eller Slagelse.

 

Men man skal huske på, at landmanden skal ikke selv ud og investere i en maskinstation eller ud og købe en ekstra lade til den, så den kan blive opbevaret ordentligt. Dette er en kæmpe udgift, hvilket mange landmænd gerne vil udgå, da de simpelthen ikke har råd til den desværre. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Vmax Club