KIA Rio 2017 – stabile køreegenskaber og højere komfort

KIA Rio 2017

Snart lancerer KIA en helt ny udgave af en af deres mest attraktive modeller, nemlig KIA Rio. Vær en af de første til at prøvekøre den, når den i løbet af Marts 2017, forhandles i Danmark.

Den anden dag faldt jeg over et link, hvor der offentligøres at der i Marts 2017 udkommer en helt ny KIA Rio. Jørgen Hansen Biler har nemlig været så rare, at dele billeder og masser af information om den nye KIA Rio. JH-Biler er også blandt de første i Danmark, der får den nye KIA Rio til salg.

Nye egenskaber ved Rio 2017

Den nye model, som er fjerde generation fra Rio, er kort sagt designet til at forbedre komfort og bekvemmelighed, og er derfor mere rummelig end de forhenværende. Modellen fås også med nøglefri start og betjening og opvarmede sæder og rat. For at forbedre kørevenligheden fås KIA Rio 2017 med parkeringshjælp bagpå med bakkamera, automatiske forlygter, automatisk fartpilot samt hastighedsbegrænser.

For passagerende bliver det også en meget bedre køretur i den nye KIA model. Det er nemlig den første bil i B-segmentet, som har installeret USB porte ved både forsæderne og bagsæderne, hvor mobile apparater kan tilsluttes til Rios infotainmentsystem og samtidig oplade batterierne på turen. Endvidere fås den nye KIA Rio med Android Auto™ og Apple CarPlay™ med visning på bilens flydende touchscreen-display.

5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten

Den nye KIA Rio bliver en af de sikreste biler i klassen. Den vil nemlig kunne fås med en pakke bestående af KIAs Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Med denne teknologi kan den nye Rio klare de mest krævende crashtest-kriterier i verden, og forventes at opnå hele 5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten. Ydermere bliver Rio den første bil i B-segmentet med (Autonomous Emergency Braking – AEB), som er automatisk nødopbremsning med registrering af fodgængere og med (Lane Departure Warning System – LDWS) vognbaneassistent.

Mere moderne udseende

Den nye Rio er endnu frækkere end de forhenværende modeller. Den er karakteriseret ved lige linjer og elegante overflader, hvilket får bilen til at fremstå med et nyt look og en mere moderne karakter. I fronten er Rio udstyret med den seneste version af KIAs tiger-nose-kølergrill, som er blevet smallere og bredere, og fået en afdækning i sort højglans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Vmax Club