Prøv sjov og flot udklædning voksne

udklædning voksne

I disse dage, hvor fastelavnshøjtiden er over os endnu en gang, er der heftig debat om hvorvidt denne eller efterårets halloweenfester er de mest interessante. Det spiller dog ingen rolle hvilken du selv er mest til, for hører du til dem der uanset hvad gerne vil have et nyt, sjovt og interessant kostume på hver gang, bør du overveje at undersøge udvalget af udklædning til voksne. Der er masser af inspiration at vente fra flere forskellige kilder, og derfor er det kun fantasien der sætter grænser i sidste ende!

Du kan for eksempel overveje at kostume, der er hentet fra et helt bestemt årti, eller måske et, der forestiller en tegneseriefigur eller andre kendte og sjove karakterer. Og er du en kreativ type, er der altid mulighed for at designe og kombinere dit helt eget look ved at trække på inspirationer fra alle mulige kilder. Kun fantasien sætter grænser, når du skal have det sjovt!

Forskellige ideer til udklædning voksne

Når du skal vælge dit kostume, kan du allerførst overveje om der eventuelt er bestemt tid, du gerne vil bevæge dig ud i. Er det for eksempel 1920’ernes gangstermiljø, der lige har fanget din interesse, kommer du rigtig langt med et jakkesæt, en hat og en cigar. Cigaren kan erstattes af en såkaldt cigarholder for damerne, og med en perlehalskæde og strømpebukser til kjolen er man som taget ud af dette årti. Der er sjovt, og der er garanti for god underholdning.

Er man i stedet mere til at gå lidt længere frem i tiden, kunne kostumer fra 1950’erne og rock n’ roll-tiden måske være mere interessante. Tænk læderjakker, solbriller og tilbagestrøget hår – så kan enhver mand ligne en rockstjerne! Og for kvinderne er der næsten endnu flere muligheder, med sådanne beklædningsgenstande og andet tilbehør som prikkede sløjfer, farverige kjoler og pink boleroer. Måske kunne et retro officerkostume også lokke? Du vælger helt selv, og der er ingen forkerte svar!

Udklædning voksne i et spændende udvalg

Hvis du ønsker det, kan turen nemt tages videre op gennem de forskellige årtier. Både hippie-, disko- og flipperkostumer er både sjove og flotte at se på, og ellers kan man vælge at bevæge sig ud i et bestemt eventyr, film eller fortælling, som alle kan genkende, men som ikke alle måske lige tænker over. Vil du gerne være helt sikker på at ingen kan matche din egen udklædning, kan du vælge det bedste fra alle verdener, og sammensætte din helt egen unikke ide. En stor afro kombineret med en matrosdragt og en håndfuld balloner – det er skørt, men det tager kegler!

Uanset hvad du vælger behøver du ikke lede længe for at finde de rigtige kostumer. Du kan opsøge en butik i nærheden af dig, eller du kan bestille det hjem over nettet. Bare husk på at få den rigtige størrelse med – selvom et for lille kostume da også kan have sin humoristiske charme! Valget er dit eget, og du kommer helt sikkert til at få en unik oplevelse!

Kilde: http://partykeep.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Vmax Club