Træt af det sjuskede skæg? Køb en skægtrimmer!

skæg

En æstetik mange går glip af

Det kan være svært at få det helt rigtige look til dit skæg. Der er mange som tror, at man bare skal lade manken gro og så vil det vel nok få sig selv til at se godt ud, ikke? Men sandheden er egentlig bare, at det mere i den grad får dig til at ligne lidt af en bums eller hulemand, end en sofistikeret person med et flot skæg, eller måske en maskulin mand (hvis det da er det look, som du går efter). Det er specielt begyndt at ske de seneste år hvor flere og flere er begyndt at gå efter det, som vi kalder skovmandslooket. Det er det look, som ligner skovmænd, altså det med flannel skjorter og et fedt skæg. Og det er nemt at se hvorfor, for looket er tidsløst og det ser hamrende godt og maskulint ud. Det er ikke alle, der kan få skægget til det, men hvis man kan, er det helt klart noget man burde overveje at prøve at gøre. Og det er vel egentlig nok den situation du står i siden du læser denne artikel.

Men hvad skal du så gøre? Du kan ikke lade skægget gro men du kan jo heller ikke barbere det af, uanset hvad taber du, ikke? Det er så her hvor jeg siger til dig min fine ven, at det behøver du overhovedet ikke bekymre dig om. Du kan nemlig bare trimme dit skæg. Men hvordan gør du så det? Og tager det egentlig ikke rigtig lang tid at skulle klippe sit skæg manuelt så det passer her og der og endelig ser godt ud? Du skal da bare anskaffe dig en skægtrimmer. Det er en hamrende smart lille maskine som tager sig af alle dine problemer på det felt, så det eneste du behøver at tænke på er, at gro dit skæg ud og simpelthen se godt ud. Skægtrimmeren kan stort set alting, den kan dog ikke bestemme hvilket outfit der går bedst med dit skæg, men det er så en opgave som du kan sætte dig til at løse.

Hvilken skægtrimmer skal jeg have?

Det er jo så det egentlige spørgsmål, er det ikke? Der er rigtig mange skægtrimmere på markedet og det kan være rigtig svært at finde hoved og hale i det hele. Men bare rolig, jeg er her for at sige til dig at uanset hvad du køber så er der en høj garanti på, at de virkelig vil gøre arbejdet for dig. For mange af disse skægtrimmere er ikke superkomplekse maskiner, men derimod simple maskiner som bare fungerer godt. Det betyder ikke, at du ikke skal købe en trimmer der har høj kvalitet, tværtimod er det helt klart det bedste du kan gøre. Men det betyder bare, at du ikke skal være alt for bange for, om du bliver nødt til at købe en ny trimmer eller ej inden for kort tid. For en god trimmer holder længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Vmax Club