Utilfreds med dine tænder? Invisalign er vejen frem

Invisalign

Er du utilfreds med den måde, dine tænder sidder på? Så har du gode muligheder for at få dem rettet på en ny og effektive måde. Fik du aldrig rettet tænderne ved en børnebehandling, hvor man skal bære en synlig tandbøjle i en længere periode. Så kan du sagtens stadigvæk få rettet dine tænder, og nu behøver du ikke længere tænke på, at du skal gå med en synlig tandbøjle. Mange er nemlig flove over at skulle bære en tandbøjle, der sidder tydeligt i munden og generer for forskellige ting. Det er helt normalt.

Nu kan du dog prøve en helt speciel tandbehandling i København ved navn Invisalign. Invisalign er en behandling med en usynlig tandbøjle, der sidder skjult i munden, så man ikke kan se, at du er ved at få rettet dine tænder. Samtidigt med det så generer den ikke, når du skal indtage mad eller børste tænder. Skinnerne, man har på under behandlingen, er nemlig designet på sådan en måde, at de er helt usynlige, og så fylder de næsten ikke noget. Så hvis du gerne vil have en behandling med en usynlig tandbøjle, så kan du læse meget mere herunder om dette.

Den første undersøgelse er gratis

Når du hører om denne nye behandling, så kan det være, at du tænker, at det sikkert er meget dyrt. Det er dog ikke tilfældet, og der kommer også nogle gode tilbud med i købet. Eksempelvis skal man igennem en forundersøgelse, og den er helt gratis. Alle skal nemlig have tjekket deres tandsæt, inden de kan gennemgå en behandling med Invisalign. Det er nemlig heller ikke alle tandsæt, der kan rettes med denne behandling, så derfor sørger tandlægerne for, at du får en meget grundig behandling.

Kom i gang med Invisalign behandlingen

Når du har været igennem den første undersøgelse, får du en beskrivelse af, hvilket resultat du kan opnå med behandlingen. Takker du ja til dette, så vil dine tænder blive skannet i et computerprogram. Derefter sendes resultaterne afsted til et laboratorium i USA, hvor det videre forløb vil blive planlagt. Efterfølgende vil du modtage det antal skinner, du skal bruge sammen med en introduktionsvideo. Denne video kan eksempelvis guide dig i, hvordan du skal bruge disse skinner.

Skinnerne er meget nemme at bruge, og de kan tages af og på, som man vil. Man skal dog helst have skinnerne på hele tiden, lige bortset fra når man skal spise. Og så er det ellers bare at følge vejledningen, indtil du er nået igennem forløbet og kan nyde dine nye tænder med glæde.

Behandlingen er forskellig fra person til person

Det er forskelligt, hvor lang tid den enkelte skal bruge på behandlingen. Derved er det også forskelligt, hvor mange skinner man skal have. Normalt har man mellem 12 og 48 skinner, man skal bruge igennem forløbet, og det tager mellem 9 og 15 måneder. Så hvis du er utilfreds med dine tænder, kan Invisalign klart anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019 Vmax Club